mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas48
mod_vvisit_counterJučer79
mod_vvisit_counterOvaj tjedan211
mod_vvisit_counterProšli tjedan521
mod_vvisit_counterOvaj mjesec1489
mod_vvisit_counterProšli mjesec2126
mod_vvisit_counterUkupno posjeta335921

We have: 12 guests online
Vijesti

 Party povodom 3. godišnjice

Udruga "Academus" povodom 3 godine postojanja, te nadolazećih Božićnih i Novogodišnjih blagdana organizira "Predbožićni party". Party će se odviti u subotu 17.12.2011. u prostorijama NK Frankopana s početkom u 21:00h. Dođite i zabavite se uz domaće i strane hitove.


Ulaz je besplatan! Vidimo se! ;)
 

"Konferencija životinja"

Udruga Academus organizirala je projekciju sinkroniziranog crtanog filma "Konferencija životinja" za djecu do 10 godina starosti. Projekcija se

odvila u holu Osnovne škole Ivana Brlić-Mažuranić. Okupio se veliki broj dječice, baka, te njihovih roditelja. Nakon projekcije djeci su podjeljeni

bomboni i grickalice. Nadamo se da su posjetitelji uživali u ovom događaju počevši najprije od onih najmanjih, te da će se tradicija održavanja sličnih

događanja nastaviti. Udruga Academus se želi ovim putem posebno zahvaliti poduzeću Hp

design koji nam je ustupio svoje ozvučenje, te ravnatelju škole g.Mati Konjevodu na ustupljenom prostoru.

Pogledajte dijelić atmosfere kako je to izgledalo, a ostatak slika očekujte u foto galeriji. ;) 

 


 

 

15.11.2011.

Udruga Academus organizira projekciju sinkroniziranog crtanog filma "Konferencija životinja" za djecu do 10 godina starosti. Projekcija će se održati u holu osnovne škole u

srijedu 23.11.2011. s početkom u 18:30h. Pozivaju se svi roditelji da dovedu svoju dječicu da pogledaju ovaj zanimljivi crtani film! Projekcija je naravno besplatna! :)

 

 

 

05.05.2011. 

Poštovani Academusi, budući članovi i simpatizeri,

pozivamo Vas na godišnju skupštinu Udruge, koja će se održati u nedjelju 08.05.11 u 17h , prostorija vijećnice općine Andrijaševci.

Prijedlog dnevnog reda:
1. Izvješće predsjednika o radu udruge, razdoblje 2010/2011
2. rasprava o izvješćima i usvajanju istih
3. plan i program rada u tekućoj 2011.g.
4. razno

Pozdrav
Udruga Academus

 

15.03.2011 

Udruga Academus nastavlja s organizacijom kako društvenih tako i edukativno-informativnih aktivnosti.

Naime, za petak 25.03.11 s početkom u 18.00h u vijećnici općine Andrijaševci organizira se predavanje na temu: ''Životopis i molba za zaposlenje''.

Predavanje će održati g. Dražen Kraljević, polaznik veleučilišta VERN iz Zagreba.

Smatramo da će svaki polaznik predavanja imati priliku saznati korisne informacije koje su itekako aktualne za vrijeme u koje živimo...

 Stoga, pozvani su svi !!!!

 

 

 

 

 

 
DOGAĐANJA

"Trash party"

Udruga Academus organizirala je "Cro 90-te Trash party" na kojem se okupio dosta veliki broj ljudi, koji su se zabavljali uz poznate nam hitove "Tek je 12 sati",

"Kad srce kaže da", "Shery Shery"... do ranih jutarnjih sati.  Kako nam je bilo možete pogledati u foto galeriji.

...

 

 

STUDENI-PROSINAC 2010.

Udruga je tijekom studenog i prosinca informatički obučila još jednu grupu polaznika, što je dodatno potvrdilo interes mještana za nove sadržaje i događanja u selu, a članovima Udruge dali zadovoljstvoi motivaciju za daljnjim radom. 

 

Sve navedene aktivnosti su organizirane na volonterskoj bazi članova Udruge. Ovom prilikom pozivamo sve koji žele odvojiti dio svog vremena za koristan društveni rad uz aktivno druženje, da nam se pridruže.

Također, molimo sve koji se dosada nisu prijavili na forum Udruge da barem virtualno sudjeluju u prijedlozima i idejama koji bi mogli povećati razinu društvenih događanja u selu i dati nam više mogućnosti za druženje i zabavu...

Napominjemo, neregistrirani članovi foruma, trebaju se registrirati nakon čega će dobiti mogućnost komentiranja i sudjelovanja na forumu.

Sve aktivnosti udruge možete pratiti na ovoj stranici...

10.03.10

podjelom diploma završen je informatički tečaj za starije. Donosimo Vam kratki rezime:

Informatičkom tečaju su nazočila ukupno 66 polaznika, podjeljeni u 3 grupe. Tečaj se održavao tri puta tjedno. Glavni predavači su bili: Mario Došen, Slaven Jelinić i Ivan Jančić, uz pomoć nemalog broja asistenata: Katica Dekanić, Josip Dobutović, Mario Bičanić, Valentin Krznarić, Borna Dasović, Nikola Komljenović, Božana Dekanić, Adela Dekanić, Tomislav Krznarić, Marko Jurković, Ivan Dejanović, Tomislav Štefanac, Tomislav Škegro..

Iako je vrijeme pohađanja bilo relativno kratko, polaznici su uspješno savladali osnove računala, osnove Worda, Interneta, prijave maila, te prijave i komentiranje na lokalnom forumu (www.wira.hr/forum).
Slike možete pogledati pod FOTO GALERIJA

20.02.10
Članovi udruge Academus pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ŠKOLI PLESA, koji se održava svaki petak u holu Osnovne Škole, I.B.Mažuranić s početkom u 18.00h. Voditeljica tečaja je prof. Antonia Škegro.

Trenutno nas je 30-tak polaznika, s tendencijom porasta... Muški plesači su napose dobrodošli.. :) 
Dođite, vidite, naučite i zabavite se!!!!

Nadalje, u tijeku je održavanje BESPLATNOG INFORMATIČKOG TEČAJA. Trenutno je prijavljeno 60-tak polaznika, koje smo podjelili u 3 grupe. Svaka grupa ima termin jednom tjedno: ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom u 18h u prostoriji informatičke učionice u Osnovnoj školi.
Usprkos popunjenosti grupa, pozivamo SVE zainteresirane da se i dalje mogu priključiti tečaju, ali samo da se prije najave na mob. 091/303-4758 kako bi ih mogli smjestiti u pripadajuću grupu. Tečaj planiramo završiti sredinom ožujka '10.

15.01.10 

Pozdrav Academusi...
 pozivamo Vas na sastanak koji će se održati 23. siječnja 2010. (subota) u 18 sati u vijećnici Općine Andrijaševci.
 
Prijedlog dnevnog reda:
1. početak informatičkog tečaja 28. siječnja 2010. u inf. učionici OŠ I. B. Mažuranić
2. nastavak škole plesa 29. siječnja ili 5. veljače 2010.
3. predavanje dr. Krune Sokola o svinjskoj gripi
4. dogovor o predavanju pod nazivom: ''prijava povrata poreza''
5. razno

Kao što vidite pokrenuli smo se, trebamo samo vašu suradnju i podršku... :)
 
Molimo sve one koji mogu neka dođu na sastanak, a ostale ćemo izvještavati o radu Udruge na službenoj stranici www.academus.hr

Također, molimo sve koji se dosada nisu prijavili na forum Udruge da barem virtualno sudjeluju u prijedlozima i idejama koji bi mogli povećati razinu društvenih događanja u selu i dati nam više mogućnosti za druženje i zabavu...

POKRETANJE ŠKOLE PLESA 

11. prosinca 2009. u holu Osnovne škole počela je škola plesa, besplatna za sve zainteresirane. Tijekom prvog susreta nazočne je osnovnim koracima engleskog valcera podučavala voditeljica škole i jedna od članica Udruge Academus, Antonia Škegro. 

                                              Iako je prvi put odaziv bio prilično skroman, smatramo i vjerujemo da u našoj Općini postoji mnogo zainteresiranih željnih zabave, plesa i druženja koje bi mogla potaknuti prenesena pozitivna iskustva prvih sudionika škole.
Škola plesa će nastaviti svoj rad  nakon božićnih i novogodišnjih blagdana. Održavati će se od sredine siječnja svakog tjedna, o čemu će svi zainteresirani biti pravovremeno obavješteni.Također od siječnja počinje informatički tečaj za osobe zrelije dobi. Održavat će se u informatičkoj učionici osnovne škole gdje imamo na raspolaganju 20 računala. Svi polaznici bit će podučeni osnovama informatike i korištenja računala (Word, Excel, Internet, e-mail, ...)

Uz navedene aktivnosi, namjeravamo održati i seminare, predavanja s aktualnim temama (npr. svinjska gripa, prijava za povrat poreza, pomoć budućim studentima pri upisu na fakultete,...)

O svim budućim akcijama Udruge Academus pravovremeno ćemo Vas obavještavati plakatima te na službenoj stranici Udruge.

OSNIVAČKA SKUPŠTINA 

Dana 02.05.09 u prostorijama ribičkog doma u Andrijaševcima održana je Osnivačka skupština udruge Academus.

Sjednici su bili nazočni slijedeći članovi: Tomislav Škegro, Krunoslav Rukavina – Sokol, Mario Keser, Marko Jurković, Ivan Jančić, Slaven Jelinić, Mario Došen, Danijela Osredečki, Damir Dekanić, Ljerka Dekanić, Matea Šebalj, Josip Babić, Marina Došen, Ivan Dejanović, Ana Anđelić

Za zapisničara je jednoglasno izabran Mario Keser, a za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Marko Jurković i Mario Došen.

Predložen je i jednoglasno usvojen slijedeći DNEVNI RED:
1. Donošenje odluke o osnivanju
2. Donošenje Statuta
3. Izbor članova tijela upravljanja
4. Donošenje odluke o davanju ovlaštenja za zastupanje
5. Donošenje odluke o pokretanju postupka za upis u registar udruga.


Ad 1.
Jednoglasno i javnim glasovanjem usvojena je odluka o osnivanju udruge Academus sa sjedištem u Rokovcima, Pavina 6. 

Ad 2.
Nakon čitanja i kraće rasprave usvojen je Statut udruge Academus.

Ad 3.
Za predsjednika jednoglasno je izabran Tomislav Škegro, za dopredsjednika jednoglasno je izabran Ivan Jančić, a za tajnika jednoglasno je izabran Mario Keser.

Ad 4.
Jednoglasno je donesena odluka o davanju ovlaštenja za zastupanje Tomislavu Škegri, predsjedniku i Mariu Keseru, tajniku.

Ad 5.
Jednoglasno se donosi odluka o pokretanju postupka za upis udruge Academus u Registar udruga pri nadležnom tijelu državne uprave RH.

 
<< Start < Prev 21 22 Next > End >>

Page 22 of 22

Chat

Korisnika prijavljenjo.
Korisnika na chatu :
Kliknite ovdje za chat